Breaking News

Μαυρικίου για τη φωτογραφία της Τούνη με την τουρκική σημαία: «Εμείς τη βλέπουμε στον ύπνο μας, στους εφιάλτες μας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, που προκάλεσε αντιδράσεις, σχολίασε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος μίλησε τη Δευτέρα - μέσω Skype - στο Πρωινό.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, από το πρόσφατο ταξίδι της στην Τουρκία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε και μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η τουρκική σημαία.

«Αυτό το θέμα συζητιέται εδώ στη Λευκωσία από το πρωί κι έχει ενοχλήσει πολύ κόσμο. Θέλω να σας πω ότι μπορεί κάποιοι να μην αντιμετωπίζουν την τουρκική σημαία, έτσι όπως την αντιμετωπίζουν οι Κύπριοι, οι οποίοι κοιμούνται και ξυπνούν με αυτή την εικόνα. Έχουν φροντίσει να φωταγωγήσουν αυτή τη σημαία από το 2003 και να τη βλέπουμε πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Να τη βλέπουμε στον ύπνο μας, στους εφιάλτες μας», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου...


Και πρόσθεσε: «Να σας πω ότι όλοι αυτοί οι Κύπριοι που σχολίασαν αρνητικά την ανάρτηση, το έκαναν γιατί είτε έχασαν ανθρώπους στον πόλεμο, είτε γιατί οι γονείς τους κουβαλάνε σφαίρες στο κορμί τους. Οπότε θέλω να τους δικαιολογήσετε και να μην τους κατακρίνετε... Όταν είσαι η Ιωάννα Τούνη και ξέρεις ότι μπορεί να συμβεί αυτό, πρέπει να προσέχεις τι δημοσιεύεις... Εγώ έχω 70 χιλιάδες followers και προσέχω πάρα πολύ».