Breaking News

Ματίνα Παγώνη για τον Διονύση Πρώιο: «Πολλαπλά κατάγματα και αιμάτωμα στο κεφάλι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε τη Δευτέρα (23/9) στο Πρωινό για την απώλεια του πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιου.

Ο Διονύσης Πρώιος έχασε τη ζωή του την περασμένη Παρασκευή (20/9), σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του. Ο γιος του, Μιχάλης, είχε σκοτωθεί, επίσης, σε τροχαίο δυστύχημα με την ίδια μηχανή, το 2015, σε ηλικία 20 ετών. 

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε για την απώλειά του, με τον Τάσο Τεργιάκη και τον Γιώργο Λιάγκα να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους.

Ματίνα Παγώνη: Διεκομίσθη στο νοσοκομείο ως τροχαίο. Κανένας από τους γιατρούς δεν μπορεί να ξέρει το ιστορικό, τι είχε γίνει με τον γιο του... Όλα αυτά που ακούμε είναι τραγικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω από τους συναδέλφους μου, τους χειρουργούς και τους νευροχειρουργούς, διεκομίσθη ως τροχαίο. Είχε πολλαπλά κατάγματα στον θώρακα και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Δυστυχώς απεβίωσε, δεν πρόλαβε να μπει σε χειρουργείο. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα γινόταν αν προλάβαινε να μπει σε χειρουργείο.

Τάσος Τεργιάκης: Καλά τα λέτε εσείς. Την ίδια ενημέρωση έχω κι εγώ από το φιλικό περιβάλλον. Ωστόσο μένει μία "σκιά" για το νοσοκομείο και θα πω το γιατί: Το σήμα της αστυνομίας, μέσα στην ίδια παράγραφο, αναφέρει τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού, τη διακομιδή στο Γεννηματά και μετά ότι υπέκυψε στα τραύματά του. Ο κόσμος που το διαβάζει λέει ότι ένας άνθρωπος, που ήταν ελαφρά τραυματισμένος, πήγε στο Γεννηματά και μετά πέθανε; 

Γιώργος Λιάγκας: Δηλαδή, επτά ώρες τι έκαναν;

Μ. Παγώνη: Δε νομίζω ότι μπορεί η αστυνομία να βάλει διάγνωση σε ένα περιστατικό που βλέπει εκείνη τη στιγμή μπροστά της. Δεν γνωρίζει τι γίνεται μέσα σε ένα κεφάλι και τι γίνεται μέσα στο ασθενοφόρο...


Γ. Λιάγκας: Είναι φυσιολογικό η αστυνομία να τον βλέπει τραυματισμένο και να του ζητάει να υποβληθεί σε αλκοτέστ;

Μ. Παγώνη: Το λογικό είναι να φωνάξεις το ασθενοφόρο, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και εκεί να γίνει ό,τι πρέπει να γίνει.

Γ. Λιάγκας: Δηλαδή αν τον έβρισκαν θετικό στο αλκοτέστ θα του έκοβαν μία κλήση και θα την έστελναν στο νεκροταφείο; Να την πληρώσει ποιος; Είναι απίστευτα πράγματα αυτά. Τσαλαπατούν την έννοια της ανθρώπινης λογικής.

Μ. Παγώνη: Αυτό που έχει σημασία αυτή τη στιγμή είναι ότι χάθηκε ένας άνθρωπος.