Breaking News

Μάρκος Σεφερλής εναντίον Ζωής Γεράζη: «Τα συμπεράσματα δικά σας...» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε ο Μάρκος Σεφερλής, με τη μεταμφίεσή του στην παράστασή του ως Nemo, το non-binary άτομο που κέρδισε τη φετινή Eurovision. 

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τον σχολίασαν αρνητικά ήταν και η ηθοποιός Ζωή Γεράζη, η τηλεοπτική Ειρήνη από τη «Γη της Ελιάς».

Ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός διευκρίνισε, μέσα από story της στο Instagram, ότι το κείμενο που κοινοποίησε δεν γράφτηκε από την ίδια, απλά το αναδημοσίευσε...


Το κείμενο, όμως, αποτέλεσε αφορμή για να γραφτούν άρθρα στο διαδίκτυο, που αναφέρουν ότι η Ζωή Γεράζη ξέσπασε εναντίον του Μάρκου Σεφερλή.

Το πρωί του Σαββάτου (7/9), ο Μάρκος Σεφερλής της απάντησε, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Καταλαβαίνετε τώρα ποια είναι η διαφορά!

1. Η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός αποκαλείται από τον δημοσιογράφο ως "η Ειρήνη από τη Γη της Ελιάς".

Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός με παρουσία 35 χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, έχει ονοματεπώνυμο: Μάρκος Σεφερλής!

2. Η νεαρή πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός, δεν γνωρίζω αν εκτός από την τηλεόραση έχει εμφανιστεί σε κάποιο θέατρο.

Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός με παρουσία 35 χρόνων στον καλλιτεχνικό χώρο, όλοι γνωρίζουν ότι τα τελευταία 20 χρόνια διαθέτει δύο από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας, στα οποία και εμφανίζεται ανελλιπώς!

Τα συμπεράσματα δικά σας!».


Χθες (6/9), ο Μάρκος Σεφερλής είχε ανεβάσει και βίντεο στο Instagram, απαντώντας σε όσους κατέκριναν την παράστασή του. «Απλά για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους!», έγραψε στη λεζάντα.

falstaf είπε...

"Ο ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, θιασάρχης, τηλεπαρουσιαστής, θεατρικός και τηλεοπτικός παραγωγός..." ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω,διαλεχτε...ρε πως γιναμε ετσι σαυτον τον τοπο ενας αχταρμας;;; δηλαδη τουρλουμπουκι
σα να λεμε ενα πραμα...

» Σχολιάστε