Breaking News

Μάρκος Σεφερλής για παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν έναν ξεχωριστά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής στα σχόλια που ειπώθηκαν στις πρεμιέρες κάποιων ψυχαγωγικών εκπομπών, σχετικά με την παράστασή του στο Δελφινάριο, όπου σατιρίζει το Nemo, το non-binary άτομο που κέρδισε τη φετινή Eurovision.

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν κατονόμασε τις εκπομπές. Αργά το μεσημέρι της Δευτέρας (16/9), ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ανέφερε αρχικά:

«Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών με παρακαλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους, για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα».

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους, για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβαν ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν παίρνουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν έναν ξεχωριστά. Με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι. Θα περάσουμε ωραία... κι εμείς κι αυτοί...».