Breaking News

Μάριος Φραγκούλης για το τροχαίο: «Πέρασα το καλοκαίρι στο σπίτι μου - Είχα κάταγμα στο στέρνο και έπρεπε να μείνω ακίνητος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το τροχαίο ατύχημα που είχε το καλοκαίρι μίλησε ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος ήταν καλεσμένος την Πέμπτη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Τον Ιούνιο του 2024, ο Μάριος Φραγκούλης είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη... «Ευτυχώς που δεν οδηγούσα και φορούσαμε ζώνες...» είχε γράψει, μεταξύ άλλων.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά: «Αυτό το καλοκαίρι ήμουν στο... σπίτι μου. Έπαθα ένα ατύχημα στις αρχές του καλοκαιριού. Προσπαθήσαμε να σώσουμε ένα γατάκι που βρέθηκε στη μέση του δρόμου και η κοπέλα που οδηγούσε έκανε μια απότομη κίνηση... Ευτυχώς το σώσαμε το γατάκι, αλλά χτυπήσαμε σε ένα αυτοκίνητο και στο κράσπεδο του δρόμου...».


Και πρόσθεσε: «Χτύπησα στο στέρνο, είχα κάταγμα και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και να μείνω ακίνητος για λίγο καιρό. Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ καλά, αλλά δυστυχώς ματαιώσαμε τότε τις συναυλίες με τη Γιώτα Νέγκα».