Breaking News

Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ με εγκεφαλική αιμορραγία - Το ιατρικό ανακοινωθέν (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τη σπουδαία ερμηνεύτρια αναφέρει: «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Το πρωί της Πέμπτης (26/9) μίλησε στην εκπομπή Happy Day η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Η Ματίνα Παγώνη είπε αρχικά στη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Κανένας δεν μπορεί να σας πει αυτή τη στιγμή την εξέλιξη αν δεν περάσουν δύο με τρία 24ωρα. Τα αιμορραγικά εγκεφαλικά είναι τα πιο δύσκολα εγκεφαλικά. Τα ισχαιμικά εγκεφαλικά είναι ευκολότερα και μπορούμε πιο γρήγορα να δούμε την εξέλιξή τους. Το αιμορραγικό είναι το πιο βαρύ εγκεφαλικό, γι' αυτό χρειάζεται μεγάλη επιμονή, υπομονή και με συνεχή έλεγχο εργαστηριακό να δούμε πώς εξελίσσεται η κατάσταση...».


Και πρόσθεσε: «Η εγκεφαλική αιμορραγία έχει ένα βασικό σύμπτωμα, έντονη κεφαλαλγία, την οποία όπως αναφέρουν όλοι την αγνόησε για να βγει στη σκηνή».