Breaking News

Μαρίνα Σπανού: «Το πρώτο μουσικό βήμα το έκανα στον δρόμο - Δεν είδα ποτέ το Άκρως Οικογενειακόν και δεν έχω πάει σε συναυλίες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ήταν καλεσμένη την Παρασκευή η νεαρή τραγουδίστρια Μαρίνα Σπανού. Η κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και της Κύπριας καθηγήτριας μουσικής διδασκαλίας, Μελίνας Παιονίδου, είπε - μεταξύ άλλων - στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά:

«Ήρθε ξαφνικά η επιτυχία, το φετινό άνοιγμα, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ένιωσα ότι υπήρξε μια ροή στα πράγματα με γρήγορους ρυθμούς. Εγώ ασχολούμαι με τη μουσική, σε επαγγελματικό επίπεδο, από τα 17 μου, που ήταν το 2020. Δηλαδή, από την εποχή της καραντίνας. 

Το πρώτο μου βήμα το έκανα στον δρόμο, τραγουδούσα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ήταν ανάγκη την εποχή της καραντίνας, καθώς δεν υπήρχε τρόπος να εμφανιστείς πουθενά αλλού. Το Instagram και το TikTok με βοήθησαν πολύ στο να έρχεται κόσμος στα live μου στην Αεροπαγίτου, στον πεζόδρομο. Είχα πάντα φίλους μου μαζί, την παρέα μου, για να νιώθω ασφαλής. Εννοείται ότι όταν βάζεις μπροστά τη θήκη της κιθάρας, ο κόσμος ανταποκρίνεται και αφήνει χρήματα...


Δεν έτυχε ποτέ να δω το "Άκρως Οικογενειακόν" (σ.σ. στη σειρά είχε παίξει ο πατέρας της). Τα μεσημέρια που το βάζει σε επανάληψη, τρώω και κάνω τα μαθήματά μου.

Το τραγούδι "Γράμμα" είναι αυτό που με ενεργοποιεί περισσότερο και αυτό έχει να κάνει με τη στιγμή που το έγραφα, που ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένη στο γεγονός, στην ιστορία και έτσι... με έπιασε πολύ. Το έγραψα στο δωματιάκι μου, στο πατρικό μου.

Δεν έχω προλάβει να πάω σε συναυλίες γιατί όταν έγινα 16-17 "έσκασε" η καραντίνα. Μετά ξεκίνησα να δουλεύω, οπότε άρχισα να βλέπω τις συναυλίες ως κοινό, όταν έκανα κι εγώ συναυλίες. Δεν έχω πάει σε συναυλία άλλου καλλιτέχνη να παρακολουθήσω μόνο».