Breaking News

Η Μαρία Κορινθίου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη - «Η σχέση μας πήρε μία άλλη μορφή - Είμαστε οικογένεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη την Κυριακή στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», όπου επιβεβαίωσε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Αϊβάζη.

Τον περασμένο μήνα, δημοσίευμα περιοδικού είχε αποκαλύψει ότι οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από 14 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ισμήνη.

Πριν λίγες ημέρες ο  Γιάννης Αϊβάζης είχε επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους και τώρα ήταν η σειρά της Μαρίας Κορινθίου.

«17 χρόνια με τον Γιάννη είναι πολύτιμα. Τον Γιάννη τον αγαπώ και είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι οικογένεια, απλά πήρε μία άλλη μορφή η σχέση που έχουμε. Τον λατρεύω. Όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα, όταν δεν υπάρχει ένταση και κάθεσαι να συζητήσεις για να πάρεις από κοινού κάποιες αποφάσεις είναι πολύ δύσκολο. Ο Γιάννης θα συνεχίσει να είναι στη ζωή μου», εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός...


Και πρόσθεσε: «Η βάση δεν είμαι μόνο το παιδί, αγαπιόμαστε βαθιά και εξακολουθούμε να είμαστε οικογένεια και να είμαστε ο ένας στη ζωή του άλλου. Η είδηση του χωρισμού διέρρευσε και προτιμήσαμε να γίνει το καλοκαίρι που είναι όλα "νεκρά". Φυσικά και το συζητήσαμε με την Ισμήνη, και ήταν λες και μιλούσαμε σε γυναίκα 30 χρονών. Είναι ώριμη», πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου.

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου θα πρωταγωνιστήσουν στην παράσταση «Ο Τελευταίος Χορός» της Τάνιας Χαροκόπου, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2024 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ.

«Η πρόταση για την παράσταση μας έγινε όταν γύρισα από την Αμερική. Όλο το άλλο κομμάτι με τον Γιάννη τότε δεν είχε πέσει στο τραπέζι. Η απόφαση είχε παρθεί πολύ πιο πριν. Δεν έχει αλλάξει κάτι με τον Γιάννη. Ο κόσμος μας ρωτά αν έχουμε χωρίσει. Μιλάμε για 17 πολύτιμα χρόνια. Είμαι στην καθημερινότητα του Γιάννη και αυτός στη δική μου. Είμαστε οικογένεια και όχι μόνο λόγω της Ισμήνης», είπε η Μαρία Κορινθίου.