Breaking News

Λουκίλα Καρρέρ: «Ο Μίμης Πλέσσας δεν έφαγε ποτέ κρέας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Λουκίλα Καρρέρ παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά 90,1 FM με αφορμή τα 100 χρόνια Μίμη Πλέσσα.

Η σύζυγος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη μίλησε στον Γιώργο Κουβαρά για τις μεγάλες επιτυχίες του, αλλά και για τη σχέση του με τις δισκογραφικές.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας του. «Το μυστικό είναι ότι ήταν ήρεμος και έδινε αγάπη. Δεν είχε δεύτερες σκέψεις. Δεν είχε κακία και μίσος για κανένα. Αυτή η ηρεμία, η σοφία είναι μεγάλο φάρμακο και γιατρικό. Θα πω και κάτι που θα δώσω συμβουλή. Δεν έφαγε ποτέ κρέας, να σώσουμε και κανένα τετράποδο ζωάκι. Όχι από άποψη, αλλά τα ζωάκια τα ήθελε ζωντανά. Δεν ήθελε να φάει πτώματα, συγγνώμη για την άγρια έκφραση. Όταν το έβλεπε το ζωάκι κρεμασμένο, έλεγε "Με πτώματα τρέφονται;". Ούτε εγώ τρώω κρέας. Εγώ μπορεί να φάω ψάρι, ο Μίμης δεν έφαγε τίποτα ζωντανό» είπε η Λουκίλα Καρρέρ.

Και πρόσθεσε: «Έτρωγε πολλά αυγά, όσπρια, τη φάβα του, μακαρονάδες, πίτες, τυρί, αλλά δεν ήθελε καθόλου το κρέας. Την πρωτεΐνη την έπαιρνε από τα αυγά. Έπινε μία μπυρίτσα με πολύ πάγο μέσα. Το τσιγάρο το έκοψε πριν από 50 χρόνια. Ήθελε και τα σοκολατάκια του. Απέφευγε τα φάρμακα. Είχε και τη μεσημεριανή σιέστα του».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 18:30).