Breaking News

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου, δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με αφορμή τη φωτιά που ξέσπασε χθες το πρωί στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, κάποιες εκπομπές ασχολήθηκαν με το... lifestyle κομμάτι της υπόθεσης... Ο παρουσιαστής είπε εκνευρισμένος την Τετάρτη (25/9) στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού:

«Είπα και χθες ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τη ζωή μου. Δεν την κρύβω τη ζωή μου, αλλά δεν μου αρέσει να την επιδεικνύω. Χθες αναγκάστηκα να πω κάτι, γιατί μπήκαν 6-7 άνθρωποι από την Πυροσβεστική, η μισή γειτονιά έβγαζε φωτογραφίες... Εγώ το σπίτι το είδα καμένο το μεσημέρι, όταν πήγα μετά τη δουλειά.

Δεν μένω στο σπίτι, δεν κατοικείται το σπίτι, έμεινα σε ξενοδοχείο. Για ένα διάστημα, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές, θα μένω σε ξενοδοχείο. Μου λένε 20 μέρες, εγώ πιστεύω έναν μήνα θα κάνει. Ευχαριστώ τον κόσμο, όπως και τους επώνυμους, για τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκα...


Θέλω να πω κάτι... Το πρώτο είναι το πόσο σκ@τ@ψυχοι είμαστε οι άνθρωποι ως ζώα. Μπήκα σε ένα συγκεκριμένο σάιτ και κάτω από τα κείμενά του υπήρχαν γύρω στα 100 μηνύματα, που έλεγαν "καλά έπαθε, έπρεπε να πάθει μεγαλύτερη ζημιά, αυτό του άξιζε" κλπ... Άλλοι έλεγαν ότι το έκανα για την τηλεθέαση, ότι εγώ έβαλα φωτιά στο σπίτι μου για να αυξηθεί η τηλεθέαση. Αν εσείς είστε διεστραμμένοι, εγώ δεν είμαι. Άλλοι είπαν ότι το έκανα για να πάρω λεφτά από την ασφάλεια. Δεν έχω ασφάλεια!

Δε θέλω να πουλήσω σε κανέναν πόσο μεγάλη ήταν η ζημιά και πόσες χιλιάδες ευρώ θα μου στοιχίσει. Είναι δικό μου θέμα και στο κάτω κάτω τα έχω τα λεφτά και θα το φτιάξω το σπίτι. Η πυροσβεστική αντιμετώπισε μια μικρή φωτιά, για τα δεδομένα της πυροσβεστικής. Έκαψε 2 με 4 τετραγωνικά, τόσο έκαψε, αλλά το σπίτι από τις φλόγες και τον καπνό δεν κατοικείται. "Πότισαν" όλα τα έπιπλα και είναι για πέταμα.

Να πω και κάτι τελευταίο... Όταν καίγεται η περιουσία ενός ανθρώπου, αυτό δεν είναι lifestyle ρεπορτάζ. Βλέπω ότι κάποιοι το κάνετε lifestyle, ποιος ήταν μέσα, ποιος δεν ήταν, ποιος κοιμόταν πού. Όταν καίγεται η περιουσία του οποιοδήποτε ανθρώπου, είναι ντρoπή να το ανάγεις σε lifestyle ρεπορτάζ».