Breaking News

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο Π. Μουζουράκης κατέθεσε υπέρ του πατέρα Αντώνιου - «Η καρδιά μου δεν έχει καμία αμφιβολία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/9) στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου κατέθεσε υπέρ του πατέρα Αντώνιου για τη γνωστή υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου». Ο γνωστός καλλιτέχνης είπε, μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους:

«Με όλα αυτά τα πράγματα τα οποία ειπώθηκαν - και από τις πάρα πολλές πλευρές που του επιτέθηκαν - μου φάνηκε πάρα πολύ ύποπτο. Πρώτον, γιατί δεν πιστεύει κανένα κύτταρο του σώματός μου ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είχε εμπλακεί σε κάτι τέτοιο...

Σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, είμαι ένας άνθρωπος που αμφιβάλλει πολλές φορές για την άποψή του. Αυτή τη φορά σκέφτηκα ότι θα πρέπει να δούμε την ιστορία... Η ιστορία έχει δείξει ότι κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται και με τον Άγιο Νεκτάριο και πολλά άλλα παραδείγματα στην ιστορία μας, όπου πρέπει να υπάρξει μια σταύρωση για να υπάρξει ανάσταση. Για να υπάρξει σταύρωση πρέπει να υπάρξουν κάποιοι Ιούδες...


Εμένα ο εγκέφαλός μου, μου αφήνει πάντα ένα περιθώριο αμφιβολίας. Σ' αυτή τη φάση μιλάει η καρδιά μου, η οποία δεν έχει καμία αμφιβολία. 

Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια έχουμε μιλήσει 3-4 φορές, γιατί δε θέλω και να ενοχλώ. Ήθελα απλά να σιγουρευτώ ότι είναι καλά και να πάρω τη συμβουλή του.

Ο πατέρας Αντώνιος με βοήθησε να ξαναξεκινήσει η πίστη μου προς τον Θεό και τον άνθρωπο. Αν αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια κάτι από όλα αυτά, θα αποδομηθεί ένα σοβαρό μέρος της δικής μου πραγματικότητας. Αλλά δε θα αποδειχθεί, οπότε…».