Breaking News

Καινούργιου για τον σύντροφό της: «Είμαστε μαζί περίπου 5 μήνες - Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα - Θέλω να κάνω οικογένεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξένησε στο Happy Day, το πρωί της Παρασκευής (27/9), τη συνάδελφό της Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα επαγγελματικά της.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κρύβει τον έpωτά της για τον σύντροφό της, τον 35χρονο επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση εδώ και λίγους μήνες.

«Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί κοντά 5 μήνες, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Καμιά φορά γίνεται αυτό το "κλικ", έρχονται τα πράγματα εκεί που δεν τα περιμένεις... Ο Παναγιώτης έκανε το πρώτο βήμα. Του άρεσα πάντα αλλά το φλερτ που μου έκανε παλιά και τα κομπλιμέντα ήταν πολύ διακριτικά», αποκάλυψε αρχικά η παρουσιάστρια...


Και συνέχισε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η πρώτη φορά που νιώθω πολύ χαλαρή. Δε νιώθω την ανάγκη να κρύψω ή να δημοσιοποιήσω κάτι. Θέλω σίγουρα να διασφαλίσω κάποιες προσωπικές στιγμές για μένα και την οικογένειά μου».

Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε επίσης: «Με τον Παναγιώτη νιώθω ότι όλα κυλούν φυσιολογικά. Εκείνος έχει τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου. Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά δεν είναι εύκολο. Ιδανικά θέλω ένα παιδί, αλλά αυτό χρειάζεται προσπάθεια και κάποιο χρονικό διάστημα. Ας μου φέρει ο Θεός ό,τι κρίνει».