Breaking News

Ιωάννα Μάνδρου: «Δεν είχα καμία ανάμειξη στην αποχώρηση της Άννας Κανδύλη, στεναχωρήθηκα ανθρώπινα και συναδελφικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Άννα Κανδύλη γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το Mega και σχεδόν ταυτόχρονα ανακοινώθηκε από το κανάλι η μεταγραφή της Ιωάννας Μάνδρου. 

Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Μάνδρου είχε ανακοινώσει στα τέλη Αυγούστου την αποχώρηση της από την εφημερίδα «Καθημερινή» και κατ' επέκταση από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μάνδρου ήταν καλεσμένη την Τετάρτη (25/9) στην εκπομπή Buongiorno. Η δημοσιογράφος ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με την παραίτηση της Άννας Κανδύλη.

«Θέλω να απαντήσω. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο, με την οποία βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το MEGA, ήταν μία δική της απόφαση. Εγώ δεν ενεπλάκην σε αυτή την απόφασή της. Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε. Της εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση, αν έμενε, θα είχαμε μία άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα 40 που είμαι στη δημοσιογραφία», είπε αρχικά η δημοσιογράφος...


Και πρόσθεσε: «Βέβαια, η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως σεβαστή είναι και η αποδοχή της απόφασής αυτής από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Είναι δύσκολη η θέση μου, όχι γιατί είχα κάποια ανάμειξη σε αυτό, αλλά ανθρώπινα και συναδελφικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα ακόμη μαζί της, γιατί χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου, αλλά θα το κάνω σήμερα».

Η ανακοίνωση για την Ιωάννα Μάνδρου:

«Η Alter Ego Media, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό της την κ. Ιωάννα Μάνδρου. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ και αναλαμβάνει επικεφαλής του δικαστικού ρεπορτάζ στο MEGA.

Η Ιωάννα Μάνδρου έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη δημοσιογραφία, στα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ. Διακρίνεται για την αμεσότητα του λόγου της, την αναλυτική προσέγγιση των θεμάτων και την εγκυρότητα στο ρεπορτάζ.

Στο ΒΗΜΑ αναλαμβάνει να καλύπτει με ρεπορτάζ, άρθρα και συνεντεύξεις τα θέματα δικαιοσύνης και θεσμών ενώ στο MEGA θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει τις σημαντικές ειδήσεις από το χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού».