Breaking News

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Υπήρξε άμεση ανάγκη επιβίωσης στην εφηβεία μου και με σύρανε να πάω για ψυχοθεραπεία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» ήταν καλεσμένη η ηθοποιός Ηλιάνα Μαυρομάτη, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, η κόρη της Λίλας Καφαντάρη και του αείμνηστου Βασίλη Μαυρομάτη μίλησε για τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε.

«Ξεκίνησα στα 19 μου ψυχανάλυση, ενώ ψυχοθεραπεία είχα κάνει και νωρίτερα. Υπήρξε μια άμεση ανάγκη επιβίωσης τότε στην εφηβεία μου. Πέρασα αρκετά έντονη εφηβεία οπότε με σύρανε τότε να πάω», εξομολογήθηκε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη...


Και συνέχισε: «Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη και αυτός ο θυμός διοχετευόταν κυρίως με εσωστρέφεια. Δηλαδή γινόμουν αρκετά αυτοκαταστροφική με διάφορους τρόπους Εξωστρεφόταν όμως κιόλας, ειδικά στους γονείς μου. Οπότε για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τον εαυτό μου και με το περιβάλλον και να μπορέσω να δεχθώ βοήθεια, έπρεπε κάποιος να με σύρει και να με πάει για βοήθεια. Άργησα να μπορέσω να το δεχθώ, βέβαια. Δηλαδή έφτασα μετά τα 17-18 μου να καταλάβω την αναγκαιότητα και το πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι για κάποιον αυτή η διαδικασία».

Η γοητευτική ηθοποιός πρόσθεσε: «Όταν το κατάλαβα, το κρατάω σαν κόρη οφθαλμού ακόμα στη ζωή μου. Θα το συμβούλευα σε όλους και θα πω κυρίως στα αγόρια, όχι μόνο στα κoρίτσια, γιατί για κάποιο λόγο δυσκολεύονται πολύ περισσότερο να πάνε να αναλυθούν. Τα κoρίτσια κάπως έχουμε μια πιο ανοιχτή πρόσβαση στη δουλειά με τον εαυτό μας, στο να ζητήσουμε βοήθεια».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.