Breaking News

Ι. Μιχαηλίδης για Σταρόβα: «Είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό - Η μαρμαρυγή του έκανε εγκεφαλικό από ανοησία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Δημήτρη Σταρόβα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος την Παρασκευή στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε πρόσφατα στη σκηνή, σε παράσταση στην Κύπρο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε guest εμφάνιση πριν λίγες ημέρες στην επετειακή παράσταση «Άγαμoι Θύται - Best Ωχ», στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία.

«Ο κόσμος τον αποθέωσε. Είχε πολύ όρεξη και του έκανε και πολύ καλό», είπε αρχικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης...


Και πρόσθεσε: «Φυσικά και θύμωσα και ανησύχησα, αλλά δεν μπορούσα να τον βρίσω όταν πήγα στο νοσοκομείο. Με πήρε τηλέφωνο δημοσιογράφος δύο ώρες μετά. Δεν το ήξερα. Έτσι το έμαθα, δύο ώρες μετά που έπαθε το εγκεφαλικό... Στην αρχή ήταν απελπιστικά γιατί ήταν σοβαρό. Σε λίγες ημέρες τα πράγματα ήταν καλά και τη γλίτωσε πολύ φθηνά. Ήθελα να τον δείρω γιατί είχε αρρυθμίες και δεν πήγαινε στον γιατρό. Φοβόταν ότι ο γιατρός μπορεί να του βρει κάτι. Βρε παιδί μου πήγαινε. Τελικά μαρμαρυγή είχε, πολύ συνηθισμένο, παίρνεις δύο χαπάκια και τελείωσε. Αλλά του έκανε εγκεφαλικό η μαρμαρυγή από ανοησία».