Breaking News

«Η Μαρινέλλα ενοχλήθηκε, ο Χρ. Μάστορας ήταν ανέτοιμος» - Τσιμτσιλή: «Τον άκουσα ταλαιπωρημένο, με το ζόρι έβγαινε η φωνή του» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία ανάμεσα στη Μαρινέλλα και στον Χρήστο Μάστορα. Η «μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού
» ενοχλήθηκε από τη στάση του τραγουδιστή, ο οποίος, ωστόσο, δήλωσε ασθένεια.

Η μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο θα πραγματοποιηθεί απόψε, το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου. Η αφίσα της συναυλίας άλλαξε άμεσα και αφαιρέθηκε το όνομα του Χρήστου Μάστορα. Στο πλευρό της Μαρινέλλας θα εμφανιστεί μόνο ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day το πρωί της Τετάρτης: «Η κυρία Μαρινέλλα ενοχλήθηκε πάρα πολύ από αυτό που έγινε. Μου μετέφεραν ότι στην πρόβα της περασμένης Κυριακής ο Χρήστος Μάστορας ήταν ανέτοιμος, δεν είχε "διαβάσει". Δεν υπήρχε ασθένεια στην πρόβα, αυτό μου το ξεκαθάρισαν. Την επόμενη μέρα όμως, ενώ τον περίμεναν, ενημερώθηκαν - νομίζω με ένα γραπτό μήνυμα - ότι τελικά δε θα πάει στην πρόβα γιατί νιώθει αδιάθετος. Τον έψαχναν, έπαιρναν τηλέφωνα και αργότερα τους έστειλε ένα μήνυμα και τους είπε ότι είναι με γαστρεντερίτιδα...».


Από την πλευρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου ήταν ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στον Χρήστο Μάστορα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με τον τραγουδιστή. «Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος», είπε αρχικά η παρουσιάστρια...


Και πρόσθεσε: «Του λέω "Έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται;". Μου λέει "Δε θα 'θελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε να μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά". Αργότερα βέβαια έκανε μία ανάρτηση στο Instagram γιατί κατάλαβε τη διάσταση που πήρε το θέμα... Εγώ άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση... Το πιο στενάχωρο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά».