Breaking News

Η «Φάρμα» έκανε πρεμιέρα: Η μεγάλη αλλαγή - Η ομάδα που κέρδισε τον πρώτο αγώνα και πήρε το σπίτι (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φάρμα επέστρεψε στο πρόγραμμα του Star το βράδυ της Κυριακής (22/9), με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει μία μεγάλη αλλαγή.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην ορεινή Αρκαδία και στο επιβλητικό όρος Μαίναλο, όπου η Φάρμα θα φιλοξενήσει τους νέους της ενοίκους. Ωστόσο, το ταξίδι ξεκίνησε φέτος από τη μαγευτική Λίμνη του Λάδωνα.

Οι 20 παίκτες κατέφτασαν μαγεμένοι από την ομορφιά του τοπίου και αντίκρισαν σκηνές camping στις όχθες της λίμνης. Εκεί τους υποδέχθηκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και  τους ανακοίνωσε πως, πριν «ανέβουν το βουνό», θα πρέπει πρώτα να αποδείξουν ότι μπορούν να «κολυμπήσουν στα βαθιά», κατασκηνώνοντας εκεί για τη νύχτα...


Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες: «Μία πολύ μεγάλη αλλαγή για τη φετινή Φάρμα. Οι δύο ομάδες δεν θα έχουν τίποτα κοινό. Ένας πολύ μεγάλος φράχτης θα χωρίζει τις δύο ομάδες. Θα πρέπει καθημερινά να παλεύετε και να κερδίζετε τις δοκιμασίες...».


Μετά τον διαχωρισμό των ομάδων, και πριν καλά-καλά προλάβουν να γνωριστούν, «πράσινοι» και «γαλάζιοι» κλήθηκαν να επιλέξουν τους αρχηγούς τους και να κατασκευάσουν δύο σχεδίες από το μηδέν. Οι Πράσινοι όρισαν αρχηγό τον Παύλο Θεοφανίδη και οι Γαλάζιοι τη Σόνια Παπλεκάι.

Η επόμενη μέρα ήταν καθοριστική για τη διαβίωσή τους στη Φάρμα, καθώς συμμετείχαν στην πρώτη -και ίσως σημαντικότερη- Δοκιμασία Επάθλου. Με τις σχεδίες που οι ίδιοι έφτιαξαν, οι παίκτες κλήθηκαν να διασχίσουν τη λίμνη και να αντιμετωπίσουν όλα τα εμπόδια στην αντίπερα όχθη...


Στη Δοκιμασία Επάθλου νίκησαν οι Πράσινοι, οι οποίοι εξασφάλισαν τη διαμονή τους καθώς πήραν το σπίτι, ενώ τους περίμενε και ένα ωραίο γεύμα. Οι Γαλάζιοι θα αναγκαστούν να χτίσουν τα πάντα από την αρχή, έχοντας εργαλεία, υλικά και κάποιες οδηγίες.