Breaking News

Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα μετά την είδηση ότι απομακρύνθηκε από τη συναυλία της Μαρινέλλας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα ρεπορτάζ των πρωινών εκπομπών, ο Χρήστος Μάστορας έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από ανάρτησή του στα social media.

Η Μαρινέλλα θα δώσει μία μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου. Στο πλευρό της θα είναι και ο Αντώνης Ρέμος.

Το πρωί της Τρίτης (24/9), ειπώθηκε στην εκπομπή Buongiorno ότι μια αδιαθεσία ανάγκασε τον Χρήστο Μάστορα να μην συμμετάσχει στην πρόβα, γεγονός που δυσαρέστησε τη Μαρινέλλα, η οποία πήρε, με λύπη, την απόφαση να τον εξαιρέσει από τη συναυλία. Να σημειωθεί ότι η εκπομπή επικαλέστηκε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη.

Σε story του στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για αδιαθεσία. Ο γνωστός τραγουδιστής σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».