Breaking News

Γρηγόρης Γκουντάρας για Μαριάντα Πιερίδη: «Η πιο αποτυχημένη καλοκαιρινή τηλεοπτική εκπομπή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στη Μαριάντα Πιερίδη, η οποία συμπαρουσίαζε το «Summer’s Cool».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε τη Μαριάντα Πιερίδη, με αφορμή το... «στόλισμα» που της έκανε ο Στηβ Μιλάτος, που απάντησε στην τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, η οποία κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής της εκπομπής είχε αναρωτηθεί τι επαγγέλλεται. 
«Πολύ κακή τοποθέτηση για τη Μαριάντα. Ο Στηβ έχει πάει και στο εξωτερικό, έχει συμμετάσχει και σε εκπομπές. Και έναν άγνωστο να βγάζανε, είναι μία ατάκα που δεν πρέπει να ακούγεται. Το "με τι ασχολείται;" είναι άλλο από το "πάντα απορούσα με τι ασχολείται". Το δεύτερο είναι εξαιρετικά υποτιμητικό», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας...


Όταν ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε ότι το «Summer’s Cool» δεν τα πήγε και τόσο κακά, σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση, ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε:

«Τι δεν πήγε κακά, μωρέ Στέφανε; Εσύ μιλούσες για υποκρισία και μας έκανες τόση ώρα ανάλυση ότι είμαστε υποκριτές και μιλάς για μία εκπομπή που, σύμφωνα με όσα γράφανε, ήταν η πιο αποτυχημένη καλοκαιρινή τηλεοπτική εκπομπή διαχρονικά. Ίσχυε με βάση τις τηλεθεάσεις».