Breaking News

Γιάννης Σπαλιάρας για Ελένη Μενεγάκη: «Ξεχειλίζει από σeξουαλικότητα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με ΛεμόΝ1» παραχώρησε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Τελικά η ατάκα (για τις 4.000 γυναίκες) έκανε "δουλίτσα". Δε θα την ξανάκανα τη δήλωση. Θέλω να το ξεκαθαρίσω, ήταν μια αυθόρμητη δήλωση. Ήταν μία πολύ δύσκολη εποχή για την Ελλάδα τότε, το 2015 με τα capital controls. Ίσως ο κόσμος είχε ανάγκη να χαλαρώσει λίγο. Ποτέ μου δεν μετρούσα. Δεν είναι παγωτά τα κoρίτσια να τα μετράμε, είπα ένα νούμερο έτσι τυχαία. Άλλωστε, πώς θα μπορούσαν να είναι ακριβώς 4.000; Πολλοί είπαν ότι το έκανα επίτηδες για να προκαλέσω. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω βασίσει την πορεία μου και τη δουλειά μου πάνω σε σκάvδαλα. Δε θα ήθελα να με θυμούνται γι' αυτό.

Στο πρώτο Survivor που είχα πάει ο καλύτερος έπαιρνε 3.000 ευρώ την εβδομάδα. Μετά από αυτό ήμασταν όλοι καλοπληρωμένοι.

Σχετικά με το ποια Ελληνίδα celebrity θα έκανα (θεωρητικά) κάτι μαζί της, θα πω κάτι πολύ κλασικό και διαχρονικό... Ελένη Μενεγάκη. Επειδή τις έχω δει από κοντά σχεδόν όλες και βλέπεις αυτό που βγάζει, θα πω την Ελένη Μενεγάκη. Είναι μία προσωπικότητα που ξεχειλίζει από σeξουαλικότητα...


Τα περισσότερα λεφτά που έχω πάρει από διαφήμιση ήταν γύρω στα 20.000 δολάρια. Είχα κάνει μία παγκόσμια καμπάνια για γυαλιά ηλίου. Ήταν μάλλον το 2001.

Είχα μία stalker, μία φανατική θαυμάστρια. Ήταν πολύ άβολο... Με πλησίασε από πίσω με το αμάξι στην Εθνική, με τα μεγάλα φώτα. Έτρεχε με 140 χιλιόμετρα».