Breaking News

Γιάννης Μπέζος: «Είναι επικίνδυνο που γελάμε με αυτά που γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» ήταν καλεσμένος την Κυριακή (15/9) ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόσφατη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας να κηρύξει «έκπτωτο» τον Στέφανο Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος. Ο καταξιωμένος ηθοποιός είπε στη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη:

«Το χειρότερο, σχετικά με αυτό που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι το καταναλώνουμε σαν θέαμα στην τηλεόραση και το διαδίκτυο. Αυτό είναι αρκετά επικίνδυνο, από την άποψη ότι γελάμε μ' αυτά. Δεν πρέπει να γελάμε,  είναι πολύ σημαντικά πράγματα. Δείχνει ότι είναι ένα δηλητηριασμένο περιβάλλον, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Φοβάμαι ότι θα επεκταθεί κι αλλού. Δηλαδή λέμε ότι η κεντροαριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι μόνο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί μπορεί να επεκταθεί και στα άλλα κόμματα. Δεν είναι δύσκολο να γίνει, είναι λεπτή η ισορροπία και δεν μας παίρνει ο καιρός για τέτοια κόλπα. Διότι βλέπουμε τι γίνεται στην Ευρώπη - στον δυτικό κόσμο - και με τους πολέμους και με το μεταναστευτικό, που είναι ένα πρόβλημα πολλών ετών και το οποίο θα γίνει ακόμα πιο σοβαρό

Δεν μπορεί, τη στιγμή που έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα, εμείς να ασχολούμαστε με τα δικά μας σαν να μην τρέχει τίποτα. Σ' αυτό έχει σημασία και η προσωπική προβολή του καθενός. Είναι αυτό που λέμε στη δουλειά μας... "ψώνιο". Έχει γίνει σόου και είναι προσωπικές φιλοδοξίες, θέλουν όλοι να γίνουν αρχηγοί...


Επίσης, έχει ευθύνη και το εκλογικό σώμα που ψηφίζει. Στις εκλογές υπάρχει μεγάλη αποχή γιατί έχει πάψει το προσωπικό το πολιτικό να είναι γοητευτικό. Είναι πιο λαμπερό αλλά όχι πειστικό, μας "αιχμαλωτίζει" αλλά δεν μας συγκινεί».