Breaking News

Παγκόσμιος διαγωνισμός ρομποτικής «FIRST Global Challenge 2024» - Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης στο Καλλιμάρμαρο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η φαντασμαγορική τελετή έναρξης του διεθνούς διαγωνισμού μαθητικής ρομποτικής «FIRST Global Challenge 2024», που φιλοξενείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Πέμπτης (26/9).

Η μεγαλύτερη διοργάνωση στο είδος της, με περισσότερες από 190 ομάδες μαθητών από όλο τον κόσμο, διεξάγεται στην Αθήνα από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024, με πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης...


Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου...


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ, μεταδίδεται στο ειδικό κανάλι FIRST Global Challenge 2024 που έχει δημιουργηθεί στο ERTFLIX για την κάλυψη του παγκόσμιου αυτού διαγωνισμού.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ θα μεταδίδει αγώνες, συνεντεύξεις με τους διαγωνιζόμενους, καθώς και στιγμιότυπα από τον παγκόσμιο διαγωνισμό μαθητικής ρομποτικής.

Να σημειωθεί ότι η ελληνική ομάδα έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν γίνει στο Μεξικό, στο Ντουμπάι, στην Ελβετία, στη Σιγκαπούρη, καθώς και σε online διοργανώσεις.