Breaking News

Φάρμα: Η πρώτη γνωριμία των παικτών με τον επιστάτη Αλέξανδρο Τζόρβα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο της Τρίτης (24/9), ο επιστάτης της Φάρμας, Αλέξανδρος Τζόρβας, γνώρισε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του Star.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας είναι ο επιστάτης στη φετινή Φάρμα. Με την πολύτιμη εμπειρία του τόσο στα γήπεδα όσο και στα χωράφια, φέρνει μια μοναδική προσέγγιση στον ρόλο.

Ο επιστάτης εμφανίστηκε στη Φάρμα και συνάντησε τους παίκτες, με τον καθένα να του λέει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία του από την αγροτική ζωή.

Με τις σημαντικές γνώσεις, που του έχει δώσει η καθημερινή ενασχόλησή του με τη φύση, ο Αλέξανδρος Τζόρβας θα καθοδηγήσει τους παίκτες στις καθημερινές δραστηριότητες της Φάρμας, παρέχοντας απαραίτητες πρακτικές συμβουλές, ενώ θα αναλάβει την οργάνωση και ανάθεση αποστολών, που θα τους εξασφαλίσουν πολύτιμες πρώτες ύλες και ξεχωριστά έπαθλα...


Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του Star, o πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, που μεγάλωσε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και διέπρεψε σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποφάσισε στα 33 του χρόνια να κρεμάσει οριστικά τα γάντια του τερματοφύλακα, για εκείνα του αγρότη.

Το 2016 άρχισε να δημιουργεί, κυριολεκτικά από το μηδέν, το Κτήμα Τζόρβα και σήμερα, 8 χρόνια μετά, έχει 200 στρέμματα γης με ελαιόδεντρα και ελιά Καλαμών, καθώς και οινοποιήσιμες ποικιλίες σταφυλιού για την παραγωγή οίνου. Παράλληλα με τις καλλιέργειες, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κυκλοφορήσει στην αγορά τα προϊόντα του Κτήματος, όπως το ελαιόλαδο και την ελιά Καλαμών.