Breaking News

Φάρμα: Ένιωσε έντονη αδιαθεσία και την πήρε ασθενοφόρο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το παιχνίδι της τρίλιζας, η Μαρία Οικονομοπούλου ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (πρεμιέρα) διαμορφώθηκαν οι δύο ομάδες στη Φάρμα. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε στους παίκτες: «Μία πολύ μεγάλη αλλαγή για τη φετινή Φάρμα. Οι δύο ομάδες δεν θα έχουν τίποτα κοινό. Ένας πολύ μεγάλος φράχτης θα χωρίζει τις δύο ομάδες. Θα πρέπει καθημερινά να παλεύετε και να κερδίζετε τις δοκιμασίες».

Πράσινοι: Παύλος Θεοφανίδης (αρχηγός), Ιωάννης Σταμέλος, Βασίλης Κουμανάκος, Γεράσιμος Φιλιππάκος, Samy Valianos, Μαρία Οικονομοπούλου, Φένια Τέρπου, Μαρία Γιαννοπούλου, Καλλιόπη Καβουκλή και Λίνα Βαστάκη.

Γαλάζιοι: Σόνια Παπλεκάι (αρχηγός), Φίλιππος Σωτηρόπουλος, Βάσος Βασιλείου, Δημήτρης Μιχαλετζάκης, Νίκος Κωβαίος, Σάκης Κασουρίδης, Ρούλα Κουφοπούλου, Ειρήνη Φλεριανού, Ιωάννα Μπακάση και Ελένη Αμπελώμου.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/9), η Ρούλα Κουφοπούλου και η Μαρία Οικονομοπούλου ήταν ένα από τα ζευγάρια που διαγωνίστηκαν στη φλεγόμενη τρίλιζα. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Μαρία παραπονέθηκε πως δεν ήταν καλά. Στο τέλος ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, που τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο...


Νικήτρια στη δοκιμασία αναδείχθηκε η πράσινη ομάδα, η οποία κέρδισε την ασυλία. Η αρχηγός της γαλάζιας ομάδας, Σόνια Παπλεκάι, καλείται να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο.