Breaking News

Φαίη Σκορδά: Η συμβουλή της μητέρας της όταν «έφυγε» ο πατέρας της - «Ήταν το πιο σοφό πράγμα που έχω ακούσει» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν καλεσμένη η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου του 2024. Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της:

«Γενικά είμαι πολύ ψύχραιμη. Ωστόσο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη, υπερβολικά και έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές, αλλά σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή στις στιγμές της δυσκολίας της δικής μου, της εσωτερικής, πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τηλεθεάτρια μας. Που λέω και συνέχεια "κoρίτσια μου, κoρίτσια μου" και έχει μείνει γενικά. Οπότε αυτό με κρατάει. Το ό,τι είμαι ψύχραιμη και θέλω να υπάρχει μια αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις.

Για παράδειγμα κάτι πολύ δύσκολο για την περσινή σεζόν, που έχασα τον μπαμπά μου, μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό πριν βγω. Ήταν μια εβδομάδα που δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν καταλάβαινα. Όχι ότι τώρα καταλαβαίνω, απλώς το έχω βάλει λίγο στην άκρη. Μην το βαρύνουμε, τελοσπάντων...


Μου λέει, λοιπόν, η μαμά μου - και αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει από το Make a Wish - ότι "Σε βλέπουν αυτή τη στιγμή ίσως μαμάδες που τα μικρά τους παιδιά περνάνε μια δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα". Αυτό ήταν το πιο σωστό και σοφό πράγμα που έχω ακούσει. Ίσως είναι αυτό που με χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.