Breaking News

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο - «Έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν για τον πρώην σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία παντρεύτηκε πριν λίγο καιρό με τον Γρηγόρη Μόργκαν, δήλωσε αρχικά στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών:

«Η ζωή μετά τον γάμο είναι ακριβώς η ίδια, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μόνο που άλλαξε είναι ένα δαχτυλίδι και τίποτα άλλο. Όλα είναι ίδια, ήρεμα, ωραία, πολύ χαλαρά και ευτυχισμένα. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από ένα χρόνο στην Κρήτη. Δεν το περίμενα. Πίστευα ότι αυτή η σχέση οδηγούσε κάπου σοβαρά, αλλά δεν το περίμενα εκείνη τη στιγμή έτσι όπως έγινε...».



Μετά από σχετική ερώτηση, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Επειδή έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία γενικότερα. Απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι έχω προχωρήσει τη ζωή μου παραπάνω, έχω κάνει το επόμενο βήμα, οπότε δε θα ήθελα να μιλώ για το παρελθόν. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το διαγράφω. Θα μου επιτρέψεις να μην απαντήσω. Έχω επιλέξει τα τελευταία χρόνια να προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή πιο ουσιαστικά και χωρίς να προκαλώ αντιδράσεις. Ήσυχα κι αθόρυβα!».