Breaking News

Ευλαμπία Ρέβη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την παραίτηση από το OPEN - «Η πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν μία μεγάλη ευκαιρία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευλαμπία Ρέβη μίλησε για πρώτη φορά για την ξαφνική παραίτησή της από το Open, τέσσερις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής «Τώρα Μαζί».

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση της πήρε η Χρύσα Φώσκολου, η οποία συμπαρουσιάζει την εκπομπή «Τώρα Μαζί» με τον Σπύρο Χαριτάτο.

Η Ευλαμπία Ρέβη είχε παραιτηθεί καθώς δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΪ. «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα και δουλεύουμε όλοι μαζί για αυτό το μεγαλόπνοο project. Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση και πιστεύω ότι οι κόποι μας θα ανταμειφθούν από τον κόσμο. Νομίζω ότι θα αφήσουμε ένα ιδιαίτερο στίγμα και ένα μοναδικό αποτύπωμα», είπε αρχικά η δημοσιογράφος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»...


Η Ευλαμπία Ρέβη πρόσθεσε: «Η πρόταση του ΣΚΑΪ ήταν πράγματι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα. Ο κόσμος γνωρίζει πόσο πολύ μου αρέσει να βγαίνω έξω στον δρόμο με την κάμερα, να δίνω βήμα στους πολίτες. Θα φωτίσουμε όλη την Ελλάδα, εντός και εκτός των τειχών... Η πιάτσα είναι πολύ μικρή, όλοι κάπου κάπως ξαναβρισκόμαστε... Ο σύζυγός μου ήταν ο άνθρωπος που με παρακίνησε να κάνω αυτό το βήμα, το συζητήσαμε και ήταν από την αρχή πολύ υποστηρικτικός».