Breaking News

Ευγενία Σαμαρά: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από περιέργεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ευγενία Σαμαρά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;», με τη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη, που έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 το πρωί του Σαββάτου. Η γοητευτική ηθοποιός και παρουσιάστρια εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων:

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία μόνο από περιέργεια, δεν μου συνέβη κάτι στη ζωή μου. Είχα περιέργεια γιατί καταλάβαινα ότι η ζωή μου αποτελείται από κάποια συγκεκριμένα μοτίβα, τα οποία δεν μου πολυαρέσουν αλλά βλέπω ότι επαναλαμβάνονται με έναν τρόπο. 

Ενώ το λογικό μου λέει να ξεφύγω και να δοκιμάσω κάτι άλλο, με κάποιο τρόπο φτιάχνω τις καταστάσεις ίδιες. Άρα επαναλαμβάνω τα μοτίβα χωρίς συνείδηση. Οπότε ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από περιέργεια και στην πορεία βρήκα πολλά. Η απώλεια του πατέρα μου με έβαλε σε διαδικασία να "σκάψω" πιο βαθιά...


Από την ηλικία των 6 ετών, έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Στο Λύκειο προβληματιζόμουν τι θα κάνω, επηρεασμένη και από τον περίγυρό μου. Ήμουν καλή μαθήτρια και μου έλεγαν να γίνω γιατρός ή αρχιτέκτονας. Τελικά σπούδασα Γεωπονική γιατί ήθελα να ασχοληθώ με την αρχιτεκτονική τοπίου. Στο πρώτο έτος της σχολής κατάλαβα ότι ήθελα να κάνω άλλα πράγματα και στην πορεία ασχολήθηκα με την υποκριτική».