Breaking News

Erin Murphy: Η μικρή «Tabitha» έγινε 60 ετών και γιόρτασε την 60ή επέτειο της σειράς «Bewitched» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανάρτηση στα  social media έκανε η ηθοποιός Erin Murphy, η πρώην παιδική σταρ που υποδύθηκε τη νεαρή Tabitha στη σειρά "Bewitched - Η μάγισσα" (1964-1972).

Η Erin Murphy υποδύθηκε τη μικρή Tabitha Stephens, κόρη της "μαγικής" Samantha Stephens - την οποία ενσάρκωσε η Elizabeth Montgomery - και του Darrin Stephens (Dick York)...


Η Erin Murphy γιόρτασε την 60ή επέτειο της κωμικής σειράς, η οποία προβλήθηκε από το 1964 έως το 1972. Σύμφωνα με το IMDb, η ίδια έπαιξε σε 95 επεισόδια, από το 1966 μέχρι το τέλος της σειράς.

Σε ανάρτησή της στο Χ την Τρίτη (17/9), η ηθοποιός έγραψε: «Θέλετε να νιώσετε γέροι; Το Bewitched έκανε πρεμιέρα πριν από 60 χρόνια, σαν σήμερα στις 17 Σεπτεμβρίου 1964. ΚΑΙ η μικρή Tabitha (Εγώ!) είναι 60 ετών!».


Να σημειωθεί ότι η Erin Murphy είχε τα 60ά της γενέθλια στις 17 Ιουνίου, ακριβώς τρεις μήνες πριν από την επέτειο της σειράς.

Μιλώντας στο People το 1999, η Murphy είχε δηλώσει ότι δεν παρακολούθησε ποτέ τη σειρά ως παιδί, καθώς προβάλλονταν τις ώρες που κοιμόταν.

Επίσης, τόνισε: «Ήξερα ότι η μαγεία δεν ήταν αληθινή. Οι άνθρωποι ήταν στα δοκάρια από πάνω μας, κρατώντας καλάμια ψαρέματος με σύρματα».

Εκτός από το Bewitched, η Murphy εμφανίστηκε σε περισσότερες από 80 τηλεοπτικές διαφημίσεις (συμπεριλαμβανομένης μιας διαφήμισης απορρυπαντικού με τον Ronald Reagan).

Όταν η σειρά σταμάτησε, η τότε 8χρονη Murphy επέστρεψε στη ζωή ως κανονικό παιδί από την Καλιφόρνια, επιλέγοντας την κατασκήνωση Girl Scouts αντί για έναν ρόλο στο "The Waltons", ενώ  εντάχθηκε σε ομάδα με μαζορέτες αντί να επισκεφτεί το "Fantasy Island".

Επέστρεψε στην υποκριτική το 2010, αφού μεγάλωσε τα έξι της παιδιά. Έκτοτε, υποδύθηκε αρκετούς ρόλους, ενώ εργάστηκε και ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση.