Breaking News

Ελένη Βαΐτσου: «Όσο έχεις τους γονείς σου, που είναι το στήριγμά σου, ποτέ δεν ενηλικιώνεσαι κανονικά και αυθεντικά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» παραχώρησε η Ελένη Βαΐτσου. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Έχω μια δυναμική σαν άνθρωπος, δεν κρατάω τα λόγια μου, είμαι αρκετά ευθύς. Αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί στην αρχή, αλλά όταν με γνωρίσεις, καταλαβαίνεις ότι είμαι δίκαιος άνθρωπος. Όταν λέω κάτι, ακόμα και με αυστηρό τρόπο, είναι πάντα για καλό και αυτό συνήθως το εκτιμάνε στην πορεία.

Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, αν είχα την οικονομική δυνατότητα θα έφευγα κάθε μήνα. Τα πιο αξέχαστα ταξίδια μου ήταν στο Περού, στην Τανζανία και στο Πακιστάν.

Την περίοδο που παιζόταν το "Μπρούσκο" (ΑΝΤ1, 2013-2017), ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω αν έχει αλλάξει η ζωή μου, καθώς δεν το βίωνα επειδή δούλευα ασταμάτητα όλη τη μέρα. Οπότε δεν κυκλοφορούσα πολύ για να ξέρω τον αντίκτυπο που έχει στον κόσμο. Το κατάλαβα κάποια στιγμή από τα social media, όταν άρχισα να λαμβάνω πολλά μηνύματα. Στην αρχή ήταν πιο λίγα, ενώ τώρα λαμβάνω περισσότερα μηνύματα, αν και δεν κάνω δουλειές που έχουν τον ίδιο αντίκτυπο. Τα επόμενα χρόνια συνειδητοποίησα το πόσο αυτή η σειρά επηρέασε τον κόσμο. Ακόμα και τώρα, με σταματάνε στον δρόμο και μου μιλάνε για το "Μπρούσκο". Τώρα το καταλαβαίνω το αντίκτυπο...


Έχουν υπάρξει στιγμές που ένιωσα ότι ενηλικιώθηκα. Από την άλλη, όσο έχεις τους γονείς σου, που είναι το στήριγμά σου, ποτέ δεν ενηλικιώνεσαι κανονικά και αυθεντικά και δεν νιώθεις πραγματικά μόνος στη ζωή σου. Νομίζω ότι τότε έρχεται η ουσιαστική ενηλικίωση για οποιονδήποτε άνθρωπο, όταν χάνει το στήριγμά του, όποιο κι αν είναι αυτό. Ενώ νιώθω αρκετά ώριμη, το ό,τι έχω την ασφάλεια της οικογένειάς μου, αυτό με κάνει να νιώθω και μια σιγουριά σε κάποια πράγματα. 

Είναι λίγες οι καλές δουλειές στην τηλεόραση, υπάρχει μια προχειρότητα... Εγώ ήδη βρίσκομαι σε πρόβες για την παιδική θεατρική παράσταση "Ψαρόσουπα" του Γιώργου Λεμπέση. Θα βρισκόμαστε στο θέατρο Αλκμήνη κάθε Σάββατο και πρωινά για σχολεία».