Breaking News

Ελένη Ράντου: «Για τον Βασίλη είναι προσωπική ήττα που έφυγε η κόρη μας στο εξωτερικό» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν καλεσμένη η Ελένη Ράντου, η οποία αναφέρθηκε στην κόρη της, Νικολέτα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Ράντου αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο καλλιτέχνες παντρεύτηκαν το 1994 και το 1996 καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους, Νικολέτα.

Η Νικολέτα, που ασχολείται με τον χώρο της τέχνης - συγκεκριμένα σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών -, έχει εγκατασταθεί στο εξωτερικό.

«Πονάει, μου λείπει το χιούμορ της. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που γελούσα. Έχει ένα καταλυτικό χιούμορ και η αλήθεια είναι ότι όταν βρισκόμαστε περνάω τόσο καλά και είναι από τους λίγους ανθρώπους που μπορώ να επικοινωνώ. Δεν μιλάμε καθημερινά... Αυτό που σκέφτηκα, όταν το καλοκαίρι πιάσανε οι φωτιές, ήταν "Δόξα τω Θεώ που το παιδί μου λείπει", δεν έχουμε καμία ελπίδα, καμία σωτηρία. Δε θέλει να γυρίσει, δεν της πάει η Ελλάδα, δεν μπορεί να συμφιλιωθεί με το χάος μας», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου...


Η  αγαπημένη ηθοποιός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Βασίλης υποφέρει πολύ. Εγώ ετοιμαζόμουν και έβλεπα ποιο είναι το καλό το δικό της, ο Βασίλης δεν μπορεί, υποφέρει. Για έναν πατέρα μπορεί να είναι και προσωπική ήττα, ότι δεν κατάφερε να κρατήσει το παιδί του εδώ. Είναι δυστυχισμένος, η απουσία της τον θλίβει βαθιά».