Breaking News

Εκτός Survivor και η Μαρία Κερασιώτη - «Το πάλευα πέντε χρόνια» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To επεισόδιο της Παρασκευής (27/9) ολοκληρώθηκε με την πρώτη μονομαχία αποχώρησης. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της αδελφής της, η Μαρία Κερασιώτη ηττήθηκε και βρέθηκε εκτός Survivor.

H Μαρία Κερασιώτη, που βρισκόταν στο νησί της εξορίας, επανενώθηκε πρόσφατα στην κίτρινη ομάδα με την αδελφή της Παρασκευή Κερασιώτη. Η Παρασκευή αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για δικούς της, προσωπικούς λόγους...

Η πράσινη ομάδα κέρδισε την ασυλία, με τους Κίτρινους να οδηγούνται σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Στον «τάκο» βρέθηκαν η Γεωργία Γεωργοπούλου και ο νέος παίκτης Βλαδίμηρος Σιήκκης. Στη συνέχεια ο Νίνο Νικολαΐδης, ο οποίος κέρδισε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας, υπέδειξε ως τρίτη μονομάχο τη νέα παίκτρια Μαρία Κερασιώτη.

Ακολούθησε η πρώτη μονομαχία αποχώρησης, στην οποία η Μαρία Κερασιώτη ηττήθηκε και ολοκλήρωσε πρόωρα την πορεία της στο Survivor...


«Αυτή τη στιγμή μου έχει κοπεί η ανάσα. Αγχώθηκα πολύ στη μονομαχία, το μυαλό μου ήταν αλλού. Το πάλευα 5 χρόνια να μπω στο Survivor, δε νιώθω γεμάτη. Μπορεί να μην ήταν το κατάλληλο timing για μένα και την αδελφή μου. Ευχαριστώ τον Θεό και τον μπαμπά μου (σ.σ. έφυγε από τη ζωή) γιατί μπόρεσα και πάτησα στον Άγιο Δομίνικο, που ήταν ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα. Στεναχωριέμαι πολύ γιατί δεν έχω δείξει την αγωνιστικότητά μου. Σήμερα ήταν φορτωμένο το κεφάλι μου με την αποχώρηση της Παρασκευής. Δεν πειράζει, έτσι είναι οι κανόνες. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά. Αυτό που κρατάω είναι ότι η αλήθεια και η ειλικρίνεια δε νικάνε πάντα... Χαίρομαι που θα δω το κoριτσάκι μου, γιατί μου έχει λείψει», είπε συγκινημένη στον Γιώργο Λιανό.