Breaking News

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Ηλιόπουλος (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός της  ΕΡΤ Νίκος Ηλιόπουλος. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο στενός του φίλος, Σπύρος Μπιμπίλας.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/9), ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε στο Facebook δύο φωτογραφίες με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Ο ηθοποιός, βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και αντιπρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε για την απώλειά του:

«Έφυγε ένας αγαπημένος φίλος, ο κολλητός μου συμφοιτητής από τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, ο ευαίσθητος ηθοποιός Νίκος Ηλιόπουλος... Παίξαμε τα πρώτα μας χρόνια μαζί στο ΑΣΚΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ και στην τηλεόραση στο τελευταίο σήριαλ του Τζέιμς Πάρις "Η μάχη των πελαργών", όπου μας βρήκε στα πλατό ο σεισμός του 81...

Από τότε έγινε επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός της  ΕΡΤ, όπου οι εκπομπές του άφησαν εποχή αφού καλούσε όλους τους μεγάλους του τραγουδιού και του Θεάτρου... Στα στούντιο της ΕΡΤ γνώρισα από κοντά στις εκπομπές του την Καίτη Γκρέυ, τη Ρίτα, τη Γιοβάνα, την Κλειώ Δενάρδου, την Τασσώ Καββαδία κ.α.

Αργότερα άρχισε να γράφει κι έγραψε υπέροχα μυθιστορήματα με φόντο την καταστροφή της Μικρασίας. Μετά την συνταξιοδότησή του ασχολήθηκε με επιτυχία με τις θεατρικές ερασιτεχνικές ομάδες των Μεγάρων που αγαπούσε, όπου κατοικούσε κι από όπου καταγόταν... Nίκο μου έφυγες νωρίς... θα θυμάμαι πάντα τις τρέλες των νεανικών μας χρόνων... Καλό ταξίδι με αγάπη...».