Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Χειμωνέτο - Πέθανε ο πεθερός του - «Μου στάθηκες σαν πατέρας» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου πενθεί ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο Ολυμπιονίκης ποδηλασίας γνωστοποίησε ότι έφυγε από τη ζωή ο πεθερός του.

Ο Γιώργος Χειμωνέτος και η σύζυγός του Εύα Μουρτζάκη έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αρμονία και τον Κωνσταντίνο.

Χθες (2/9), ο Ολυμπιονίκης ποδηλασίας γνωστοποίησε ότι πέθανε ο πεθερός του. Ο Γιώργος Χειμωνέτος δημοσίευσε στο Facebook μια σειρά από φωτογραφίες, ενώ έγραψε:

«Κώστα μου αγαπημένε, την έκανες για το δικό σου ταξίδι στο φως, με καλοσύνη και τη μοναδική αξιοπρέπεια σου... Αυτά τα 12 χρόνια που σε γνώρισα άνοιξες την αγκαλιά σου και μου  στάθηκες σαν  πατέρας,  όχι σαν πεθερός... συγκυρία, τι να πω, είχατε και το ίδιο όνομα…!!!

Τα κοινά πολλά μιας και ήσουν ποδηλάτης από μικρός, τυχαίο δε νομίζω... Μαζί συζητήσαμε, γελάσαμε, παίξαμε, οραματιστήκαμε, δουλέψαμε και ονειρευτήκαμε κι άλλα πολλά αμέτρητα που μπορώ να περιγράψω...

Καλό ταξίδι πεθερέ μου... το χιούμορ σου το κράτησες μέχρι το τέλος, όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν... Να μου φιλήσεις τη Μάνα μου και τον Πατέρα μου (να παίξετε ένα τάβλι και για μένα εκεί πάνω)... καλή αντάμωση αρχηγέ μου...».