Breaking News

Δώρα Γκουντούρα: «Δε θέλω ο κόσμος να με θεωρεί αδικημένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, η Δώρα Γκουντούρα είχε φτάσει πολύ κοντά στην πρόκριση για τα ημιτελικά της Ολυμπιακής διοργάνωσης μέσα στο Grand Palais του Παρισιού, όμως τελικά κατέκτησε την πολύ τιμητική, αλλά και πικρή, 5η θέση. Η 27χρονη ξιφομάχος είπε στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno:

«Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ήταν τεράστια η σύγχυση μου για το λάθος της διαιτησίας. Είναι τόσο ανάμεικτα τα συναισθήματα, δεν πρόλαβα κιόλας να το σκεφτώ γιατί με το που τελείωσε ο αγώνας βρέθηκα με ένα μικρόφωνο να πρέπει να κάνω δηλώσεις.

Ένιωσα ένα σφίξιμο στο στομάχι γιατί ήξερα ότι βρισκόμουν σε μια πάρα πολύ καλή μέρα αγωνιστικά, ψυχολογικά. Δηλαδή είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι τη μέρα που θα αγωνιστώ θα είμαι έτοιμη. Όταν το βράδυ πήγα να κοιμηθώ, ήξερα ότι με τον εαυτό μου ήμουν καλά.

Έκλαψα και ξέσπασα μπροστά στην κάμερα γιατί εκείνη τη στιγμή έκλεισε η τετραετία μου, έκλεισαν οι στόχοι μου και υπήρχε σίγουρα στεναχώρια. Σε μια ημέρα διακυβεύονται κόποι τεσσάρων χρόνων, όλα αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολο να τα διαχειριστείς...


Δε θέλω να εστιάζει ο κόσμος στο αν έγινε λάθος από τον διαιτητή, δεν είμαι αδικημένη. Δε θέλω να μου μείνει αυτός ο χαρακτηρισμός γιατί είμαι κάτι παραπάνω από αυτό».