Breaking News

Δολοφονία 68χρονου στην Κέρκυρα: Σύζυγος και θύμα είχαν αλληλομηνυθεί 4 φορές - Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει από το 2021 (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανακοίνωση εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», σχετικά με το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κέρκυρα.

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Πέραμα της Κέρκυρας, όπου μία 49χρονη γυναίκα ομολόγησε ότι μαχαίρωσε θανάσιμα τον 68χρονο σύζυγό της. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο τραυματισμός του 68χρονου σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (28/9). Η 11χρονη κόρη του ζευγαριού, σε κατάσταση σοκ, ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία.

Τα τελευταία δύο χρόνια δράστης και θύμα είχαν αλληλομηνυθεί τέσσερις φορές για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ο 68χρονος και η 49χρονη αλλοδαπή σύζυγός του, σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ...


Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Με αφορμή το τραγικό περιστατικό της σύλληψης 49χρονης γυναίκας για την δολοφονία 68χρονου με τον οποίο είχαν μία κόρη 11 ετών στην Κέρκυρα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας ενημερώνει ότι:

Στις 19/07/2021 έλαβε αναφορά η οποία στάλθηκε στην Εισαγγελία για υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τη μητέρα, για παραμέληση και για ψυχολογική κακoποίηση της αvήλικης.

Στις 11/05/2022 απέστειλε "Κατεπείγουσα" αναφορά στην Εισαγγελία μετά από περιστατικό που συνέβη στις 10/05/2022 όπου είχε ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς η μητέρα είχε καταναλώσει αλκοόλ και η αvήλικη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι.

Για ακόμη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για τη διερεύνηση αναφορών κακοποίησης/παραμέλησης είναι οι Αρμόδιες Αρχές. Για κάθε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, θα πρέπει να υπάρχουν άμεσα αντανακλαστικά και κάθε αναφορά να αξιολογείται από εξειδικευμένη ομάδα, και να μην είναι υπόθεση ενός».