Breaking News

Δημήτρης Σταρόβας: «Συγκινητική η αγάπη του κόσμου - Για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε από την Κύπρο και μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε πρόσφατα στη σκηνή, σε παράσταση στην Κύπρο, μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έκανε guest εμφάνιση πριν λίγες ημέρες στην επετειακή παράσταση «Άγαμoι Θύται - Best Ωχ», στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία.

«Δεν το λες και επιστροφή όπως θα μπορούσα. Μου έχει λείψει, είμαι με τις γυναίκες μου εδώ. Η αγάπη του κόσμου ήταν συγκινητική. Πιο πολύ για παρέα πήγα. Από τον χειμώνα θα επιστρέψω. Θα κάνουμε παραστάσεις με τους Άγαμους Θύτες στην Αθήνα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας...


Και πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερό μου στήριγμα ήταν η Άννα (σ.σ. η σύντροφός του Άννα Σταθάκη). Η κόρη μου φοβήθηκε, ανησύχησε. Όλος ο κόσμος φοβήθηκε και ανησύχησε. Είναι πολύ σημαντικό να διαπιστώνεις ότι τόσοι άνθρωποι διαφορετικοί ενδιαφέρονται για σένα και όχι μόνο φίλοι, όλος ο κόσμος».

«Θα κάνω ένα βίντεο με λεπτομέρειες γιατί πιστεύω ότι σαν εμένα είναι πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανα εγώ. Θα μπορούσα τα χάπια που παίρνω τώρα να τα έπαιρνα και πριν και να μην είχε συμβεί όλο αυτό. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής, έχασα 30 κιλά. Για διάστημα ενός μήνα νόμιζα ότι έβλεπα όνειρο», κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας .