Breaking News

Δημήτρης Πιατάς: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι δημιούργημα του lifestyle - Ο Μάρκος Σεφερλής είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Πιατάς μίλησε για τον Αχιλλέα Μπέο, τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Μάρκο Σεφερλή. Ο γνωστός ηθοποιός - 
που συμμετέχει στη σειρά «Αρχελάου 5» - και καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου είπε στην κάμερα του Πρωινού:

«Εγώ την αναγνωρισημότητά μου δεν την χρειαζόμουν από την τηλεόραση, την είχα ούτως ή άλλως. Όταν χρειαζόμουν την τηλεόραση ήταν για να αγοράσω άλλο αυτοκίνητο. Μόνο αυτό.

Δεν είμαι Βολιώτης, η δημοτική αρχή μου έκανε μία μεγάλη τιμή να έχω τη δυνατότητα να διευθύνω ένα θέατρο, το οποίο στην πραγματικότητα ξαναξεκινάει να κάνει ενδιαφέροντα πράγματα. Ο λόγος που είμαι καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου είναι ο Αχιλλέας Μπέος, άρα του το χρωστάω. Είναι αυθόρμητος και πληρώνει το τίμημα, γιατί δεν είναι πολιτικός με τη λογική της κoλoτoύμπας. Η εποχή μας είναι αρκετά δήθεν.

Με θλίβει η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στέφανος Κασσελάκης υπάρχει χάρη στο lifestyle. Είναι καθαρά δημιούργημα του lifestyle και επενδύει σε αυτό.

Ο Μάρκος Σεφερλής μου αρέσει πάρα πολύ σε αυτό που κάνει, με την έννοια ότι κάνει φάρσα-θέατρο και ο ίδιος είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης. Είναι απαγορευμένο το χιούμορ σε μια χώρα που είναι σοβαροφανή και η οποία έχει προβλήματα πάρα πολλά και δε θέλει να ξέρει ότι έχει προβλήματα...


Είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσα να διεκδικήσω να μπουν όρια σε αυτού του είδους τα πράγματα. Ο καθένας στο μετερίζι του και σε αυτό που κάνει. Αυτό που διεκδικώ, όμως, είναι η απόλυτη ελευθερία. Όχι μακαρθισμούς, όχι κανόνες ηθικής και όλα αυτά. Ο καθένας εκφράζεται και ανταμείβεται ή τιμωρείται.

Ακόμα και η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν πρέπει να αισθάνεται αδικημένη γιατί αυτομάτως περιθωριοποιείται και το πρόβλημά της είναι να υπάρχει. Από την άλλη, διεκδικώ ελευθερία, αν η ελευθερία εμπεριέχει και ελευθεριότητα, ε... υπάρχει και αυτό».