Breaking News

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: «Δεν χρωστάω πουθενά, ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου. Η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου είπε, μεταξύ άλλων, στη Σταματίνα Τσιμτσιλή:

«Δεν πιστεύω, εδώ και χρόνια, ότι αυτό το κόμμα είναι πια ΠΑΣΟΚ. Δεν ψηφίζω πλέον ΠΑΣΟΚ. Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν τήρησε τον λόγο του ο Μητσοτάκης. Ο κύριος Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν το έχει το ηγετικό. Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι ΠΑΣΟΚ επίσης. Η κυρία Γιαννακοπούλου δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός κόμματος. Δε θα επέλεγα κανέναν.

Εγώ δεν θα διεκδικούσα την ηγεσία. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ο πήχης έπεσε πολύ χαμηλά... Ο Μιτεράν ήταν πολύ φίλος με τον Ανδρέα. Είχαμε κάνει ένα πολύ ωραίο γεύμα και κάποια στιγμή με ρώτησε πώς γνωρίστηκα μαζί του. Του άρεσε πολύ, θαύμαζε αυτή την ιστορία αγάπης, γιατί ζούσε κι εκείνος μία αντίστοιχη ιστορία...


Αυτή τη στιγμή, επειδή έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές μου με την εφορία και έφυγαν τα σπίτια από πάνω μου, το μόνο που κατάφερα είναι να ξεχρεώσω. Αυτό ήταν για μένα μία μεγάλη ανάσα. Δεν χρωστάω πουθενά. Ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ... Ζω με έναν φίλο μου γύρω στα 15 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα εpωτικό μεταξύ μας. Αισθάνομαι σαν να ήταν αδερφός μου χρόνια... Βλέπω συνέχεια τον Ανδρέα στον ύπνο μου. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου»