Breaking News

Δ. Παππά - Λ. Λάζαρης: Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά τον χωρισμό τους; - Το ακίνητο, τα οχήματα και οι 140 χιλιάδες ευρώ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Πρωινό προχώρησε σε αποκαλύψεις την Τρίτη (17/9) σχετικά με τον χωρισμό της Δανάης Παππά από τον Λάμπρο Λάζαρη, μετά από έξι χρόνια σχέσης. 

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο χωρισμός του ζευγαριού ήρθε πολιτισμένα και σε ήρεμους τόνους, δίχως υστερίες και καβγάδες.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης είναι πολύ στεναχωρημένος μετά τον χωρισμό τους.


Από την πλευρά της η Άρια Καλύβα αποκάλυψε ότι η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας προχώρησαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι υπέγραψε ιδιωτικό συμφωνητικό την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το οποίο ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά από τη Δανάη Παππά την καταβολή του ποσού των 140.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες. Ο επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι τα χρήματα αυτά τα είχε πάρει ως δάνειο και τα έδωσε στη Δανάη Παππά για να κάνει κάποιες επισκευές στο τριώροφο πατρικό της σπίτι στα βόρεια προάστια. Επιπλέον, ζητά πίσω από την ηθοποιό ένα πολυτελές αυτοκίνητο κι ένα σκούτερ, τα οποία είχε μεταβιβάσει στο όνομά της...


«Οι πληροφορίες μας λένε ότι έγιναν πολλές συζητήσεις μέχρι να φτάσουν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό. Υπέγραψαν την προηγούμενη εβδομάδα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αν η Δανάη Παππά δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, ο Λάμπρος Λάζαρης θα αναγκαστεί να διαχωρίσει το ισόγειο, στο οποίο έγιναν επισκευές και στη συνέχεια να το νοικιάσει», πρόσθεσε η Άρια Καλύβα.