Breaking News

Δ. Παππά: Η απάντηση στο δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη - «Βάζω μια τελεία, είναι αστεία πράγματα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Δανάη Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», απαντώντας στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον συνάδελφό της Γιώργο Γεροντιδάκη.


Η Δανάη Παππά είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο: «Μου φαίνεται πάρα πολύ αστείο. Όχι, δεν ισχύει. Βάζω μια τελεία εκεί, γιατί νιώθω ότι κάπως τα πράγματα ξεφεύγουν. Περιμένω το επόμενο δημοσίευμα που θα εμφανιστεί, μπορεί να γράψουν τα πάντα. Δε με απασχολεί».

Όταν ρωτήθηκε αν διαψεύδει το τελευταίο δημοσίευμα της «On Time», η γοητευτική ηθοποιός απάντησε: «Δε ξέρω τι να πω πάνω σ' αυτό. Δεν απασχολεί κανέναν η προσωπική μου ζωή. Δεν λέω τίποτα, δηλαδή είναι αστεία πράγματα...».


Να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι τους προηγούμενους μήνες χώρισαν η Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης, όπως και ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου.