Breaking News

Cardi B: Έγινε μαμά για τρίτη φορά (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μαμά για τρίτη φορά έγινε η Cardi B. Η Αμερικανίδα ράπερ και ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της μία σειρά από στιγμιότυπα με τη νεογέννητη κόρη της.

Η Cardi B είχε ανακοινώσει την 1η Αυγούστου ότι περιμένει το τρίτο της παιδί, μία μέρα μετά την επιβεβαίωση από τον εκπρόσωπό της ότι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον ράπερ Offset, έπειτα από έξι χρόνια γάμου.


Η Cardi B και ο Offset απέκτησαν δύο παιδιά, την 6χρονη Kulture και τον 3χρονο Wave. Ο Offset έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του.

Η 31χρονη Αμερικανίδα ράπερ και ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, ένα κoριτσάκι, το περασμένο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, έχοντας στο πλευρό της τον εν διαστάσει σύζυγό της...


Την Πέμπτη (12/9), έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε ένα βίντεο και μία σειρά από φωτογραφίες. Μάλιστα ανέβασε και στιγμιότυπα με τον Offset, όπως και με τα άλλα δύο παιδιά τους.

«Το πιο όμορφο μικρό πραγματάκι», έγραψε στη λεζάντα, σημειώνοντας και την ημερομηνία γέννησης της κόρης της (7 Σεπτεμβρίου)...


Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα η Cardi B είχε μιλήσει - σε ηχητικό μήνυμα που δημοσίευσε - για το ατύχημα που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας αλλά και του μωρού που κυοφορούσε. Συγκεκριμένα, κατέβαινε τις σκάλες και γλίστρησε, με αποτέλεσμα από το τράβηγμα να σκιστεί ένας σύνδεσμος δίπλα στη λεκάνη της. Μετά από εξετάσεις, οι γιατροί της έδωσαν εντολή να παραμείνει στο κρεβάτι και να υποβληθεί σε φυσιοθεραπεία.