Breaking News

Brad Pitt: Η νέα ταινία και το ντεμπούτο με την Ines de Ramon - «Οτιδήποτε αρνητικό δεν επισκιάζει την αυτοπεποίθησή του» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Brad Pitt διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην επαγγελματική του ζωή, μετά και την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός ταινιών - που έχει τιμηθεί με διάφορες διακρίσεις, μεταξύ των οποίων δύο βραβεία Όσκαρ, ένα BAFTA, δύο Χρυσές Σφαίρες και ένα Βραβείο Emmy Primetime - εμφανίστηκε την περασμένη Κυριακή (1/9) στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, μαζί με τον George Clooney, για να προωθήσει την επερχόμενη ταινία τους «Wolfs», στην οποία πρωταγωνιστούν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου και θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 27 Σεπτεμβρίου. 

Ο  Brad Pitt περπάτησε στο κόκκινο χαλί - για πρώτη φορά δημόσια - με τη σύντροφό του, την 31χρονη Ines de Ramon, που είναι η πρώην σύζυγος του Αμερικανού ηθοποιού και πρώην μοντέλου, Paul Wesley. Η σχέση τους αποκαλύφθηκε ουσιαστικά τον Νοέμβριο του 2022, όταν η Ines de Ramon καταγράφηκε να έρχεται κοντά με τον Brad Pitt σε μια συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες.

Μία πηγή είπε στο People: «Η ζωή του είναι καλή. Του αρέσει να περνάει χρόνο στην Ευρώπη. Είναι ενθουσιασμένος που ξανασυνεργάζεται με τον Clooney. Είναι χαρούμενος που προωθεί αυτό το έργο. Είναι στο σημείο της καριέρας του όπου φυσικά ενδιαφέρεται για τα σχόλια και τις κριτικές, αλλά οτιδήποτε αρνητικό δεν επισκιάζει την αυτοπεποίθησή του. Είναι ευγνώμων που έχει όλες αυτές τις καταπληκτικές ευκαιρίες εργασίας. Η Ines αγαπά επίσης την Ευρώπη και πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι».

Μια άλλη πηγή είπε στο People ότι ο Brad Pitt «διασκέδασε» κάνοντας την επερχόμενη ταινία «F1», η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Ιουνίου 2025...


Να σημειωθεί ότι η Ines de Ramon, που είναι από το Νιου Τζέρσεϊ, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013 με πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Σύμφωνα με τα στοιχεία της στο LinkedIn, από το 2020 είναι επικεφαλής στον τομέα του χονδρικού εμπορίου στην Anita Ko Jewelry, η οποία έχει διάσημους πελάτες, όπως η Kourtney Kardashian και η Hailey Bieber.