Breaking News

Απόστολος Τσιτσιπάς: «Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον Στέφανο» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το περιστατικό έντασης στο τουρνουά του Μόντρεαλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε τον Αύγουστο το τέλος της συνεργασίας του με τον πατέρα του... Ο Απόστολος Τσιτσιπάς δήλωσε - μεταξύ άλλων - στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η οποία επέστρεψε στο Mega το Σάββατο (28/9):

«Είναι όλα καλά. Εννοείται ότι συνεχίζω να προπονώ τον Στέφανο, γιος μου είναι. Οι αθλητές υφίστανται μεγάλη πίεση. Πολλές φορές θα βγουν εκτός εαυτού.... Υπάρχει μεγάλη πίεση στη διάρκεια του αγώνα. Πολλές φορές δεν μπορείς να καταλάβεις πώς νιώθει ο αθλητής...

Νομίζω είναι θέμα ωρίμανσης. Κάποια στιγμή θα ωριμάσει κάποιος και θα καταλάβει ότι πρέπει να το διαχειριστεί...


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ καλό παιδί και έχει καλή ψυχή. Δεν κρίνουμε τον αθλητή, κρίνουμε τη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο. Η συμπεριφορά στο γήπεδο δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο Στέφανο, αλλά τον αθλητή... Μέσα στο γήπεδο πρέπει να γίνει υπεραθλητής, ένα λιοντάρι που πρέπει να παλέψει για να κερδίσει.

Δέχτηκα πολλές συγγνώμες από τον γιο μου, όχι μία μόνο. Δεν είναι το πρόβλημα η συγγνώμη, το πρόβλημα είναι να καταλάβει ο ίδιος πού ακριβώς οφείλεται αυτό».