Breaking News

Αλ. Παρθένης: «Τα παιδιά της συζύγου μου ξέρουν πως είμαι εκεί σε ό,τι με χρειαστούν - Γονέας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Παρθένης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μαμά-δες» και στη Τζένη Θεωνά.

Πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου, ο Αλέξανδρος Παρθένης και η αγαπημένη του Βιβή Κωστοπούλου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μετά από 8 χρόνια σχέσης... Το μυστήριο τελέστηκε στη Μονεμβασιά, στον ιερό ναό της Παναγίας Χρυσαφίτισσας.

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύο παιδιά της συζύγου του, που απέκτησε από παλαιότερη της σχέση.

«Δεν είχα αμηχανία ή άγχος για το πώς θα με αποδεχθούν τα παιδιά... Δεν πήγα να αντικαταστήσω κανέναν και εξακολουθώ να μην αντικαθιστώ κανέναν γιατί ο μπαμπάς τους υπάρχει και είναι πάντα εκεί. Εγώ είμαι ο σύντροφος, πλέον σύζυγος, της μητέρας τους και φίλος, πάντα με τα όρια. Δεν με τρόμαξε κάτι. Ήταν διαφορετικές οι αποδοχές των παιδιών. Διαφορετικά με αποδέχθηκε η Ελένη, που είναι πιο μικρή και κoρίτσι, διαφορετικά με αποδέχθηκε ο Άγγελος που είναι πιο μεγάλος και αγόρι. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τώρα φτάσαμε στο εξής: Την έδωσαν σε μένα και με παρέδωσε η Ελένη στη μαμά, γιατί έχουμε μια κοινή πορεία πολλών χρόνων πλέον και ζούμε όλοι μαζί», είπε αρχικά ο πρώην ηθοποιός και μοντέλο...


Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είμαι εκεί σε ό,τι με χρειαστούν και το ξέρουν αυτό τα παιδιά... Γονέας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά, γιατί περνάει πάρα πολύ χρόνο μαζί τους. Δεν είμαι βιολογικός γονέας, αν και δεν ξέρω ποια είναι η σωστή έκφραση που θα μπορούσε να με χαρακτηρίσει, όμως τα μεγαλώνω. Δηλαδή πλέον είμαστε 8 χρόνια μαζί, μένουμε μαζί. Της μικρής είναι περισσότερο από όλα της τα χρόνια και πλέον για τον Άγγελο ζω μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μαζί του από ό,τι είχε περάσει με τον μπαμπά του. Με τον μπαμπά των παιδιών υπάρχει μια καλή ισορροπία».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη.