Breaking News

Κούγιας - Λύτρας: Η αγκαλιά τους σε συνάντηση στα δικαστήρια - «Μπορείτε να μας αφήσετε να χαρούμε ορισμένες στιγμές;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Παρασκευής, ο Αλέξης Κούγιας συνάντησε τυχαία τον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν λίγες ημέρες με περιοριστικούς όρους.

Οι δύο ποινικολόγοι συναντήθηκαν τυχαία σε μια καφετέρια απέναντι από τα δικαστήρια, με την κάμερα του Πρωινού να καταγράφει τη συνάντησή τους. Ο Αλέξης Κούγιας και ο Απόστολος Λύτρας αγκαλιάστηκαν και στη συνέχεια κάθισαν να συζητήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική κακουργηματική κατηγορία για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, μετατράπηκε σε πλημμέλημα, οπότε ο Απόστολος Λύτρας θα παραπεμφθεί σε Μονομελές Εφετείο Πλημμελημάτων και όχι σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Τώρα, ο κύριος Κούγιας, άμα δεν είχε κι αυτός τη σωστή νομική άποψη... Τι να πούμε... Ο Κούγιας ήταν από τους πρώτους που το είπε και έπεσε μέσα, τι να κάνουμε τώρα;», είπε αρχικά ο Απόστολος Λύτρας...


Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας είπε στον ρεπόρτερ Γιάννη Μαλλιαρό: «Μπορείτε να μας αφήσετε να χαρούμε ορισμένες στιγμές; Γιατί αυτές οι στιγμές είναι πολύ όμορφες. Σας παρακαλώ πολύ να το σεβαστείτε αυτό».