Breaking News

Θ. Αδαμαντίδης για Β. Κίρκη: «Οριστικός ο χωρισμός μας - Της είπα συγγνώμη, αλλά η νομοθεσία κάπου... σκουντουφλάει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Βαρβάρα Κίρκη μετά από 3 χρόνια σχέσης.

Πριν λίγες ημέρες δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time» είχε αποκαλύψει ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους.

«Την είδα, υπήρξε αυτή η έλξη και κράτησε καιρό. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είναι τέσσερα τα χρόνια της γνωριμίας μας αλλά τρία. Έχω πέντε γιους, πάντα ήθελα να κάνω αγόρια. Φοβόμουν μην κάνω κoρίτσι και έμπλεκε κάπου και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Είναι οριστικός ο χωρισμός με τη Βαρβάρα, θέλω τα πράγματα να τελειώνουν ήρεμα», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη...


Το καλοκαίρι του 2022, η Βαρβάρα Κίρκη είχε καταγγείλει για ξυλoδαρμό τον Θέμη Αδαμαντίδη. Από την πλευρά του ο τραγουδιστής την είχε μηνύσει για κλοπή και για παρεμπόδιση να μπει στο σπίτι του.

«Αυτό που συνέβη ήταν ήπιο... Δε θα χτυπούσα ούτε άντρα, ούτε γυναίκα... Της είπα συγγνώμη για το περιστατικό. Άλλο τώρα όμως μία διαφωνία, ένας διαπληκτισμός και άλλο τραυματισμοί ή δολοφονίες και τέτοια. Η νομοθεσία όμως κάπου... σκουντουφλάει. Εύκολα μπορεί να σε κατηγορήσει μία γυναίκα και να σε "κρεμάσουν" στα μανταλάκια. Μήπως λίγο ακρωτηριάζουν τον άντρα; Αν συμβεί το αντίθετο, είναι εύκολο για έναν άντρα να βγει και να το πει;», τόνισε ο Θέμης Αδαμαντίδης.