Breaking News

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On Time», ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Η τελευταία κοινή έξοδος του ζευγαριού ήταν στις 16 Αυγούστου στην Κύπρο, όπου ο τραγουδιστής είχε συναυλία και η Βαρβάρα Κίρκη τον είχε ακολουθήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην «On Time», η Βαρβάρα Κίρκη μένει πλέον μόνη της στο σπίτι στην Αργυρούπολη, όπου συγκατοικούσαν, καθώς ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει μετακομίσει.

Η «On Time» επικοινώνησε με τη Βαρβάρα Κίρκη, η οποία ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα. Η μόνη εκκρεμότητα που έχουμε είναι να έρθει να πάρει από το σπίτι τα προσωπικά του αντικείμενα, κάτι για το οποίο τον έχω ειδοποιήσει».

Να σημειωθεί ότι το καλοκαίρι του 2022, η Βαρβάρα Κίρκη είχε καταγγείλει για ξυλoδαρμό τον Θέμη Αδαμαντίδη. Από την πλευρά του ο γνωστός τραγουδιστής την είχε μηνύσει για κλοπή και για παρεμπόδιση να μπει στο σπίτι του.

Μετά από ένα μήνα, το ζευγάρι επανενώθηκε και οι μηνύσεις αποσύρθηκαν, ενώ οι δυο τους δήλωναν εpωτευμένοι. Ωστόσο το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και το δικαστήριο θα γίνει. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για μέσα στον Σεπτέμβριο.