Breaking News

21 χρόνια μετά: Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στον Λυκαβηττό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
21 χρόνια μετά την αξέχαστη εμφάνισή της στον Λυκαβηττό, με την οποία είχε αποχαιρετήσει προσωρινά εκείνη την εποχή το ελληνικό κοινό, η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στην ίδια σκηνή.

Το βράδυ του Σαββάτου (21/9), η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στο θέατρο του Λυκαβηττού, όπου ερμήνευσε επιτυχίες της και αποθεώθηκε από το κοινό. Η δημοφιλής τραγουδίστρια γιόρτασε τα 30 χρόνια της στη μουσική.

Στο πλευρό της βρέθηκαν οι Kings και ο Teo Tzimas, όπως και ο Φοίβος. Από τη μεγάλη συναυλία δε θα μπορούσαν να απουσιάσουν η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη και ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης...


«Είναι υπέροχο, μετά από 30 χρόνια, να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και να συνδεόμαστε με έναν μαγικό τρόπο... Είναι σημαντική η σημερινή νύχτα για μένα. Ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία του 2003. Τότε που σας αποχαιρετούσα. Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Και πρόσθεσε: «Τι γίναμε; Τι ζήσαμε; Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας; Αυτό έχει σημασία παιδιά γιατί ο χρόνος περνάει έτσι. Είμαι ευγνώμων... Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ, γιατί απόψε εδώ είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου, ο αγαπημένος μου Φοίβος… Φοίβο σε ευχαριστώ».