Breaking News

Χ. Μπόμπα: «Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος - Θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και οι κορούλες τους απόλαυσαν τις διακοπές τους στη Νάξο, με τη γνωστή Influncer να μοιράζεται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα - οι οποίες τον περασμένο μήνα (23/6) συμπλήρωσαν τρία χρόνια ζωής - πέρασαν ένα υπέροχο καλοκαίρι στη Νάξο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα ταξίδια με τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς το «World Party» θα επιστρέψει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Χθες, νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (1/8), η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, όπως και ένα βίντεο (είναι τρίτο στην ανάρτηση).

«Σήμερα είναι η τελευταία μας μέρα στη Νάξο (...για φέτος τουλάχιστον). Ήταν ένας μαγικός Ιούλιος! Που κάπως τον απολαύσαμε λίγο παραπάνω μιας και τον Αύγουστο θα αποχωριστούμε τον μπαμπά της οικογένειάς μας για αρκετό καιρό», έγραψε στη λεζάντα.